Over ons

De organisatie van EquiDay is in handen van Eveline Asjes. Zij wordt ondersteund door OfficeJunkie en een Social Media team, momenteel bestaande uit Claudia en Jill. Tijdens EquiDay zet een grote groep enthousiaste vrijwilligers zich keihard in om er een mooie dag van te maken. Zonder deze geweldige mensen kan EquiDay niet bestaan.

Onze missie: nieuwsgierige paardenliefhebbers helpen in hun zoektocht naar paardvriendelijke(re) manieren om te trainen en hun paarden natuurlijk gezond te houden.

We willen jou, als nieuwsgierige bezoeker, informeren en inspireren. Heel veel instructeurs delen op onze evenementen hun kennis door middel van demonstraties, workshops en lezingen en zijn daarnaast ook bij hun stand aanspreekbaar voor vragen. Wij kiezen met paardvriendelijkheid bewust voor een ruime intepretatie, waardoor we ruimte bieden voor de psyche van het paard, natuurlijk paardengedrag, grondwerk, fysieke training en training op wedstrijdniveau. Want op alle facetten zijn er paardvriendelijke alternatieven te vinden.

Ons doel is daarnaast om een brug te slaan tussen de recreatieve paardensportruiters en de mensen die zich richten op Natural Horsemanship. Wij zijn er namelijk zeker van dat het goed is als fysieke training meer geintregreerd wordt in NH en tegelijk NH zeer waardevol is voor de gehele paardensport.

We laten door middel van demonstraties, shows, workshops en lezingen zien welke mogelijkheden er allemaal zijn, zodat je zelf kunt beslissen wat bij jou past.
Er zijn vele manieren om je paard te trainen en wij zijn ervan overtuigd dat elke methode of zienswijze een stukje van de waarheid in zich heeft.
Bij EquiDay mag je komen kijken, voelen en vooral ook vragen stellen.
Durf buiten je eigen kaders te kijken, durf te twijfelen aan je eigen denkpatronen en laat je inspireren door mensen die dingen wellicht compleet anders doen dan jij.

Als jij naar huis gaat met een hoofd vol ideeën en plannen, dan is onze missie geslaagd!

Het geeft ons elke keer weer heel veel positieve energie als we lezen, horen, zien hoe mensen tijdens EquiDay geraakt worden, eye-openers krijgen en geinspireerd raken. Uiteindelijk is dát precies waar we al die maanden zo hard voor hebben gewerkt. Met zijn allen maken we Nederland steeds paardvriendelijker!
Deel jij deze passie met ons? Wil je graag wat bijdragen voor of achter de schermen, klik dan even hier.
Met paardvriendelijke groet, Eveline
Sandra en Eveline