NH Challenge

Voor degenen die graag een uitdaging aangaan, zonder daarbij afbreuk te doen aan paardvriendelijke principes, organiseren we dit jaar weer de populaire NH Challenge.

Natural Horsemanship to the next level. Een wedstrijd waarbij gebruik gemaakt wordt van bekende en onbekende obstakels. Waarbij je uitgedaagd wordt om afstanden te vergroten, meer precizie te vragen, gefocust te blijven in een afleidende omgeving. Maar waarbij we nooit van jou of je paard vragen over jullie grenzen te gaan. Alle oefeningen zijn te doen in verschillende niveaus en geen enkele oefening is verplicht. Een Challenge waarbij het niet alleen gaat om prestatie, maar juist om de relatie die je met je paard hebt.

De NH Challenge bestaat uit oefeningen vanaf de grond (on line) en naar keuze rijdend of met je paard los bij je (at liberty). Durf jij de uitdaging aan te gaan? Voor deze NH Challenge hebben we 8 deelnemersplaatsen. Deelnemen kost 25 Euro. Dit is inclusief 2 tickets voor EquiDay (voor jou en je chauffeur of groom).

Deelnemers aan de NH-Challenge krijgen 3 weken vooraf te horen welke opdrachten er in de Challenge zitten, zodat ze zich goed kunnen voorbereiden.

Doe mee! Schrijf je vóór 1 maart in via ons aanmeldformulier.
NH Challenge 2014