EquiDay

Sponsoren

Zorg dat je erbij bent!

Ticket Bestellen

Tickets voor 14 oktober zijn nu te koop

Lezingen

Leer jij graag door geconcentreerd te luisteren in een rustige omgeving?
Op EquiDay+ kun je kiezen uit heel uiteenlopende onderwerpen.

Net als vorig jaar zullen er 2 lezinglokalen gevuld worden. Heb je een goede tip, stuur ons dan een mailtje: info@equiday.nl.

Lezingenlokaal 2

Natuurgeneeskunde?
Margriet Cremers van Silverlinde

Lezingenlokaal 2 11:00 - 11:45 uur

Natuurlijk waar het kan, regulier waar het moet.

Margriet Cremers geeft een uitleg over de kracht en beperking van natuurlijke therapieën. Zij geeft inzicht in de natuurgeneeskunde in het algemeen en de specifieke bach- en aroma therapie in het bijzonder. Zij zal ook een indicatie geven hoe de eigenaar verzorger zelf al veilige stappen kan zetten met een aantal van deze therapieën.

Over Silverlinde:

Silverlinde is al meer dan 20 jaar een kennis instituut voor Veterinaire natuurgeneeskunde. Opleidingen, cursussen en de integrale praktijk dragen bij tot een actueel kennis niveau dat is gestoeld op langdurige ervaring. Margriet Cremers Dudok van Heel, is schrijfster van een vijftal boeken op dit gebied, ook schreef zij o.a. vele jaren lang artikelen in de Hoefslag. Margriet is tevens nauw betrokken bij de opleiding veterinairnatuurgeneeskundige o.a. als docent. Daarnaast werkt zij al vele jaren in de integrale dierpraktijk van Silverlinde.